1982 Stiftede Arkitekt Harald Christensen efter ansættelser i private virksomheder, egen tegnestue i Tønder på ” hjemmeadressen”.

1984 indgik tegnestuen et samarbejde med Bo Kock-Clausen & Peter Brodersen fra Højer, og etablerede Fællestegnestuen Tønder Aps på Struksalle i Tønder.

2000 overtog Arkitekt Harald Christensen tegnestue Fællestegnestuen (Bo & Peter gik på pension), og tegnestuen flyttede i større lokaler i Vestergade i Tønder.

2002 indgik tegnestuen en samarbejdsaftale med CREO- arkitekter A/S i Odense, som vi stadig har et formaliseret samarbejde med, og tegnestuen fortsatte under navnet CREO arkitekter SYD ApS, med en ejerandel på 50 % til hver part med herefter tegnestuer i både Sønderborg og Tønder.

2009 overtog CREO- arkitekter SYD 100 % af andelene, og reorganiserede tegnestuen med herefter igen udelukkende at have tegnestue i Tønder på Gråbrødrevej, og omdøbte firmaet til Arkitekter SYD ApS.

2012 flyttede tegnestuen til de nuværende lokaler på Skibbroen i Tønder, og samtidig etablerede vi en ny afdeling i Haderslev på Norgesvej.

2020 flyttede afdelingen i Haderslev til større og mere bynære lokaler på Jomfrustien i Haderslev, hvor Arkitekter SYD ApS i dag fortsat ligger.  Afdelingen i Tønder er fortsat på Skibbroen.

2021 har vi startet på et generationsskifte med Thomas Christensen, og ejerandel er i dag 50% til hver part. Ideen er, at Arkitekter SYD ApS skal kunne videre udvikle og fastholde sin position i lokale netværk i hele Sønderjylland.