Arkitekter SYD er nomineret til RENOVER prisen 2017

Intet mindre end 200 projekter var i år indstillet til RENOVER prisen og Jubilæumsprisen. Seks projekter er nomineret til RENOVER prisen, mens tre er nomineret til Jubilæumsprisen, der kårer Danmarks bedste almene renovering. Begge vindere kåres ved en prisfest i august.  

De seks nominerede til RENOVER prisen 2017:  

·       Gråbrødrevej 19, Tønder ArkitekterSyd - HaraldChristensen

·       Retten i Aarhus

·       Kirkebjerg Skole, Vanløse

·       Skibshandlen, Vejle

·       Landsbyen i skolen, Nr. Vium

·       Holbæk Skibsværft

Seks projekter er nomineret til RENOVER prisen blandt 119 indstillede projekter fra hele landet. De nominerede projekter er vurderet forhold til syv kriterier: eksempelværdi, energikrav og bæredygtighed, samarbejde, brugskvalitet, bidrag til omgivelser, økonomi og værdiforøgelse samt udførelseskvalitet.

Nomineringsudvalgets formand, Gøsta Knudsen, er ikke i tvivl om, at det er de rigtige projekter, der er gået videre til RENOVER prisen:

”Det har været lidt af et luksusproblem at nominere de bedste projekter til RENOVER prisen, for der har været så mange gode at vælge imellem. De projekter, vi har nomineret, er meget alsidige, og man kunne fremhæve særlige og interessante finurligheder ved dem alle sammen,” siger Gøsta Knudsen, formand for nomineringsudvalget og tidligere stadsarkitekt i Aarhus.

http://renover.dk/projekt/graabroedrevej-19-toender/

 

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.